Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΟΥ POSEIDON

Καλώς ήλθατε στο ιστιοφόρο μας Poseidon, ένα Dromor Triton 48 σχεδιασμένο από τον Έλληνα ναυτικό αρχιτέκτονα Τριανταφυλλόπουλο, ειδικά για τη ναυσιπλοΐα στα νερά του Αιγαίου Πελάγους. Έχει μήκος 14 μέτρων και ανακαινίστηκε το 2020. Το σκάφος έχει ευρύχωρη διαρρύθμιση αποτελούμενη από δύο διπλές καμπίνες, δύο τριπλές καμπίνες, δύο τουαλέτες με ντους, τραπεζαρία/καθιστικό και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Επίσης υπάρχει μια καμπίνα πλοηγών με ξεχωριστή πρόσβαση και WC.
Πάνω από το κατάστρωμα υπάρχει αρκετός χώρος για να απλωθεί κανείς. Το σκάφος διαθέτει όλο τον εξοπλισμό ασφαλείας εγκατεστημένο και μπορεί να ενοικιαστεί μόνο με πλοίαρχο που διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία ιστιοπλοΐας και που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε είδος καιρικών συνθηκών. Ο πλοίαρχος και το πλήρωμά μας δεν θα σας προσφέρουν μόνο αξιόπιστη και ασφαλή εμπειρία ιστιοπλοΐας, αλλά θα σας διδάξουν επίσης πώς να πλεύσετε και να ψαρέψετε. Αυτό το ιστιοφόρο είναι ιδανικό για ιστιοπλοΐα με φίλους και οικογένεια. Βρίσκεται στη Ρόδο, ένα βολικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την Ελλάδα με λέμβο.

ΛΙΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Είτε μπαίνεις σε ιστιοπλοϊκό για πρώτη φορά είτε είσαι έμπειρος ιστιοπλόος, άρπαξε την ευκαιρία να κολυμπήσεις στα νερά του Αιγαίου, να ανακαλύψεις παραλίες που είναι προσβάσιμες μόνο με σκάφος ή απλά να χαλαρώσεις απολαμβάνοντας τον ήλιο κάνοντας μπάνιο στο κατάστρωμα του “Poseidon”.